Sunday, April 26, 2009

Matryoshka taske....

...en taske, der har været så hyggelig at fremstille og som nu er sat til salg i butikken.Stoffet er en bomuld/ hør blandning, som er yderst behagelig at arbejde med og det er indkøbt fra Japan.

Og som en lille ekstra detalje fik jeg lige stof nok til nogle nøgleringe med de små søde matryoshka' er på. Den ene sidder som ekstra dekoration på tasken.Tusinde tak for alle de søde kommentarer til mit sidste indlæg....Emma er en perle og vesten blev rigtig god til hende.

Friday, April 24, 2009

Den blå vest igen......

....endnu et styk Fabian's livstykke. Den har været færdig i noget tid og jeg kan nærmest ikke huske hvad jeg ændrede i forhold til den originale opskrift.Den er strikket af det samme materiale og pindestr. som den første af slagsen. Jeg mener jeg slog 82masker op og har dernæst ellers konstant målt på Emma, hvor langt, der skulle strikkes hen ad vejen. Derudover er der strikket dobbeltperlestrik i bærestykket.Den passer fint og selvom den er lyseblå som jo absolut slet ikke findes i Emma's farveskala for tiden, så har hun alligevel affundet sig med, at den kan være ret cool at have over en lyserød t- shirt!Jeg vil anbefale, at der bliver hæklet rundt i ærmegabet så de ikke bliver for store og flagrende.Ellers så er den allertiders til at strikke både foran en god film eller som bil-strik!

Wednesday, April 22, 2009

Hjerter.....

....af 100% uldfilt..........det er lige det jeg leger lidt med for tiden.

Uld filt er bare så dejligt at arbejde med.....så med lidt DMC garn og perler kan man få det rigtig sjovt.
Stakken af nålebøger er ophober sig og mangler bare lige det sidste endehæftning plus en knap så er de klar til butikken.Små tasker med håndtag til det lille strikkeprojekt er også ved at færdigsyet og presset til min shop.

Så "stay tuned" for der kommer shop updates i de kommende dage!

Friday, April 17, 2009

Soooo peacefully.........

.......ja, sådan var det store Stillehav i dag efter tre dage med kraftig blæst, hvor man nærmest troede at gadens træer ville vælte ind over huset.Her er det nabokonen og Emma, der kigger efter skaller.....og åhhh, hvor var det dog det dejligste vejr i dag.Stille og roligt rullede de smukke bølger ind, solen skinnede og varmede dejligt....og der var masser af små skaller, der skulle vendes og drejes...Hurtigt blev skoene våde og bukserne skulle smøges op........Det var dagens høst.....og dermed storvask!


Endnu en stor nålepude er blevet færdigt, men i en mindre udgave end den første....jeg tror personligt de vil være meget smukke til broche beholdningen.

Thursday, April 16, 2009

Nålepude.....

...i kæmpe format!Ja, det tog lidt overhånd med denne her nålepude, men ikke destomindre så er den faktisk blevet lige som jeg havde tænkt mig.

Kæmpe og med plads til rigtig mange nåle.....eller som min søster foreslog til at opbevare sine smukke brocher på!

Monday, April 13, 2009

Skuldersjal......

....jahhh, det ser ikke ud af så meget og det tog da heller ikke ret mange timer at strikke, men ikke desto mindre giver det en dejlig varme på skulder/ ryg partiet på en lidt kølig sommeraften.Den er straks givet videre til storesøster, der godt gider bruge den til sine små fine blomstrede kjoler og som synes hvidt strik er sagen.Pasformen er fin nu, men jeg har på fornemmelsen, at den vokser ved brug. Så der er god mulighed for at sy et silkebånd i foroven så sjalet ikke glider ned i det tilfælde sjalet bliver for stort foroven!Sjalet er strikket med tre tråde og pind nr. 9mm..... 1 tråd Australsk merino uld, 2 tråde alpaka fra garnstudio. Mønsteret er gentaget ialt 7 gange og knapperne er fra min søsters knappedåse.
Opskriften findes her.....og jeg skal nok strikke sjalet igen bare ikke lige i farven hvid....måske i koksgrå!