Wednesday, November 18, 2009

Der strikkes....

....i størrelse 18-24 mdr. lige for tiden......for miraklet er sket. Vi har fået at vide, at vi skal være forældre til den dejligste lille pige, som venter i Kina .... vel lige så spændt som hendes kommende forældre og store søster.

Det er en lang historie, hvordan vi er endt så langt som vi er idag. Det hele startede da vi i marts 2006, hvor vi begyndte vores anden adoptions proces med det håb om, at adoptionen nok max ville tage os 18måneder.....goddaw mand økseskaft...det var vist ønsketænkning uden lige, men vi havde jo været så heldigt med at få Emma efter bare 13måneder.
Kina trak ud.....pludseligt handlede det alt om OL i Kina og derefter trak adoptionssagerne i endnu længere langdrag. Vi valgte derfor her i sommer at søge om et "special needs" barn, hvor med vores nuværende plus lidt nye dokumenter og med et nyt adoptions bureau, kunne starte igen, men hvor vi derimod ville stå temmelige forrest i køen! Og vupti....så var der mail med en lille pige; Jiang Qin Pei....født den 24 september 2008! OG vupti så kom der ellers gang i hr. og fru Petersen. Der er stadig noget ventetid, men hvad gør det når man ved, at man snart skal til Kina for at blive mor igen......jeg ville selvfølgelig meget gerne rejse med nat flyet iaften til Guangzhou, men jeg må lige ruste mig med lidt tålmodighed igen indtil vi modtager vores travel approvment og consulate date.
Jeg har "ventet" mig i over 3år...længere end en elefant ville være gravid og det har været hele ventetiden værd. Havde vi ikke skiftet kurs så kunne vi realiteten vente yderligere 3 år før det blev vores tur til at skulle til Kina......godt der var et alternativ og jeg lige opdagede det i et vågent og spontant øjeblik!

.....Så jeg strikker i str. 18 til 24 mdr. Jeg håber jeg skal til Kina i begyndelsen af det nye år og der vil Anna, som hun skal hedde jo nok være omkring 18mdr. gammel.
Det er blevet til et par trøjer i strømpegarn, hvoraf den ene skal sendes til Kina sammen med nogle sokker og lidt andet godt. Jeg er nemlig så heldig, at jeg kan sende lidt godter til det børnehjem, hvor Anna er og det luner jo en mors hjerte, at hun kan strikke lidt varmt til sit barn, der skal være i Kina, hvor der er meget koldt om vinteren.

Først blev den strikket i brune grå og lyserøde farver....men i vaskemaskinen sad den fast sammen med husbonden board shorts med velcro på lommerne. SÅ halskanten skal lige strikkes om igen. Jeg startede dog istedet på en ny....selvsamme model, men i friskere farver. Modellen er fra garnstudio og opkriften findes her.



Der er strikket to par der blev strikket i weekenden i den lille størrelse.



Og store søster skal jo hellere ikke være foruden sin mors hjemmestrik.
Endelig fik jeg taget mig sammen til at strikke og montere Ida trøjen fra Design Club færdig. Den passer barnet perfekt. Se selv hvor hun nyder at have den på en efter en dansetime her forleden aften.





Opkriften er fulgt sådan nogenlunde....har ændret lidt på udtagningerne efter bærestykket....bl.a. fordelt dem bedre plus strikket det længere end anvist i opskriften til str. 7år. Lommerne er også udeladt, da jeg synes det var lidt for lille pige agtigt til Emma på meget snart 6år. Ellers en dejlig og velskrevet opskrift fra Design Club. Garnet er Duo og trøjen er strikket med to tråde og har en meget tilpas tykkelse. Jeg har forresten også lavet flere knaphuller!

Der er også strikket en lækker tyk vest til Emma...måske ikke i det smarteste farver, når alt helst skal være pink og lilla.....men garnet er fra lageret. Her er der lige hurtigt taget et snapshot af Emma og vesten midt i om-rokeringen af hendes ting...


Vesten hedder Neighborly og opskriften findes gratis her.
Vesten er endnu ikke monteret og der skal indkøbes en lækker stor knapper til kraven.