Wednesday, October 20, 2010

Armbånd....

hæklede i mange udgaver. Når man først får hæklet et,..... så kan man jo også lige lave et mere og så måske lige i en anden farve udgave....


....og så kører hæklemøllen ellers bare derudaf!Sådan ser et færdigt hæklet armbånd monteret med knap......og her er så lidt af en uges produktion!

Her i huset har vi desværre ikke efterårsferie, men vi har da fået lidt efterårsvejr. Jeg elsker et godt regnskyl der kan vare en hel dag....tøffe rundt i pyjamas og bare nuller med håndarbejde og hjemmebag.Gang i pejsen, masser af stearin lys tændt, det bliver tidligt mørkt og pigerne kan finde ud af at tegne sammen på et stort stykke papir! JA, ved i hvad så er der efterårs mood her hos os i California!

Friday, October 15, 2010

Mere fra dengang....

.....jeg fik en gang et nøgle garn i gave fra Irene og fik det hurtigt omdannet til en lille hue. Nu vil jeg lige sige på forhånd, at jeg absolut ikke er til pastel farver og slet ikke "knoppe garn", men der var nu noget meget særligt over dette garn nøgle. Kvaliteten var helt i top....italiensk for at det skal være korrekt og en god blanding af super materialer...husker ikke hvilke. På pindene kom en videreudvikling af spidsnæse huen.


....og nu mange år efter er der endelig een, der er blevet så glad for huen.
Nogle gange skal ting bare lige ligge hen mange år inden den rette ejermand dukker op.

Wednesday, October 6, 2010

...engang....

..hed jeg Strikketanten her i blogverdenen...og den blog findes selvfølgelig endnu!
Dengang ventede jeg stadig på min lille Anna og var i begyndelsen af min adoptionproces utrolig flittig med at strikke et styk klæde til hende hver måned....men som processen trak i langdrag og stakken af hjemmestrik voksede stoppede jeg. Idag hvor vejret er blevet lidt køligere i det har Anna så meget glæde af mors hjemmestrik.

Se selv denne orange trøje, der passer hendes perfekt.Jeg undskylder billedekvaliteten for Anna er en meget travl lille pige, der suser rundt og har ikke tid på at mor skal knipse et foto.


PS...og så har jeg fået opdateret mit banner....så der nu står "mand og børn"....tak til Eva for lige at gøre mig opmærksom på dette!