Friday, July 22, 2011

Bomulds rondeller.....

..... dybt inspireret af Wenche, har jeg så været igang med at hækle disse ansigts scrubbies.
Her er min foreløbige kollektion..... der er nemlig blevet videreudviklet på Wenche's ide.De første her er lavet med to lag og hæklet sammen..... men da mit bomulds garn er en anelse tykkere, synes jeg selv at de er blevet mig lidt for kompakte og tykke i det.Prøvede også den dobbelte udgave med en anden kant... bare for sjov og den blev den jo egentlig ganske køn af.Mit endelig bud er et lag med en muslinge kant.... den passer perfekt til mit forbrug.
Sjovt nok så havde jeg et par uger inden Wenche's DIY lige indkøbt facial scrubbies her.

I morgen tager jeg flyveren for at rejse til Danmark og så må vejret gerne bare være tør vejr... det er jo sjovere at holde ferien, når bare regnen er væk.... okay med natteravn.

Sunday, July 17, 2011

Nøgleringe...... der er blevet færdige.
De er alle meget forskellige og sjove. Jeg skal bare bruge en selv, så der er 7 at dele ud af til gaver.Det var vist den, der blev valgt af Anna til at tage i brug...Ups, det var lige een, som sneg sig med ind i fotoet.Jeg fik også lavet nogle med pigernes navne på.... de kan bruges til at hænge på deres skoletaske eller noget andet sjovt.

Wednesday, July 13, 2011

Hvad man kan lave på et par timer.......

..... det startede med, at jeg ville lave mig en mega stor nøgle ring. Een jeg kan spotte med det samme.... jeg er simpelthen så træt af at bruge tid på at skulle lede efter de hus nøgler, når jeg skal hurtigt ud af døren.

Startede med at brodere ordet NØGLE i flere forskellige skrift udgaver! Fik det overført på ubleget lærred med en blyant og gik så ellers igang... har også lige et lag "batting"... det der bruges til quilte!Otte styks... sådan.Skære dem pænt ud og fra hinanden og rode i reste stof kassen og finde strimler.

Sy sy sy.... og voila de skal de bare syes sammen med bag beklædningen....Og nu skal de så bare lige laves færdigt med lidt fyld og lidt ekstra sting!