Monday, June 29, 2009

Det skrider fremad.......


....med Ida trøjen til Emma. Og tusinde tak for gode råd til mit sidste indlæg.
Opskriften er læst igennem masser af gange og der mangler lidt instruktioner til bærestykket til de to store størrelser. Anyways....det lader jeg mig ikke slå af pinden jeg fikser det snildt lige selv. Det blev til lidt flere pinde mellem udtagningerne efter ribstykket i bærestykket og så endte det faktisk med at være det rette mål.

Nu kører det bare derudaf efter Emma har prøvet den. Den bliver rigtig flot.

De to lilla farver er meget smukke sammen og er en yderst klædelig farve på Emma. Den skal nok blive et hit til de køligere dage i eftersommeren.

Vi skal ikke rigtig på ferie her over sommeren....husbonden sparer sine få feriedage til en forlænget juleferie......men en weekendtur til Legoland kan vi altid lige presse ind.....moderen er stadig ikke klar til det store Disneyland.

...sikke en flot prinsesse jeg fik med hjem fra Legoland!

Monday, June 8, 2009

Ida's trøje....


...yep, godt igang med endnu en skøn trøje fra Design Club. Endnu et skønt design lavet af Else Schjellerup.......men jeg er gået i stå. Bærestykket passer simpelthen ikke med den længde det skal have til den største størrelse 6-7 år. Jeg har kontaktet Inger....the Head of Design Club, men har stadig ikke hørt fra hende....er der nogen i det store blogland, der allerede har strikket denne her model i den store størrelse....hvordan har du fået det til at passe med længden af bærestykket, når pindeantallet er det samme til alle tre størrelser, men skal være tre forskellige længder? Trods længdeproblemer er trøjen jo vidunderlig at strikke....minder meget om den berømte Mini-trøje. Den strikkes i to forskellige lilla nuancer og bliver super flot.....jeg bliver nød til at lave mine egne fikserier, hvis jeg ikke snart får hjælp.


Ellers så prøver jeg at være lidt på den grønne linie..... altså at spare lidt på plastik poser i madkasserne. Jeg har syet nogle af stofposer med indlagt voksdug og velcro lukning.......det fungerer storartet....maden er frisk og de er nemme at gøre rene. De kan enten lige gøres ren med en våd klud eller smides i vaskemaskinen.


Nyt i butikken......det kører lidt med blå hvide tern dekoreret med blondekanter og hæklerier....dybt inspireret af nogle nye japanske blade jeg har købt!

Der er lavet en taske med hanke..... og der er også syet små lynlåse tasker. Kig i butikken!


GIVE AWAY.....just a reminder.....skynd dig at kigge på Emily's side...hun har en Crafty Give Away...du kan nå det endnu!