Monday, June 8, 2009

Ida's trøje....


...yep, godt igang med endnu en skøn trøje fra Design Club. Endnu et skønt design lavet af Else Schjellerup.......men jeg er gået i stå. Bærestykket passer simpelthen ikke med den længde det skal have til den største størrelse 6-7 år. Jeg har kontaktet Inger....the Head of Design Club, men har stadig ikke hørt fra hende....er der nogen i det store blogland, der allerede har strikket denne her model i den store størrelse....hvordan har du fået det til at passe med længden af bærestykket, når pindeantallet er det samme til alle tre størrelser, men skal være tre forskellige længder? Trods længdeproblemer er trøjen jo vidunderlig at strikke....minder meget om den berømte Mini-trøje. Den strikkes i to forskellige lilla nuancer og bliver super flot.....jeg bliver nød til at lave mine egne fikserier, hvis jeg ikke snart får hjælp.


Ellers så prøver jeg at være lidt på den grønne linie..... altså at spare lidt på plastik poser i madkasserne. Jeg har syet nogle af stofposer med indlagt voksdug og velcro lukning.......det fungerer storartet....maden er frisk og de er nemme at gøre rene. De kan enten lige gøres ren med en våd klud eller smides i vaskemaskinen.


Nyt i butikken......det kører lidt med blå hvide tern dekoreret med blondekanter og hæklerier....dybt inspireret af nogle nye japanske blade jeg har købt!

Der er lavet en taske med hanke..... og der er også syet små lynlåse tasker. Kig i butikken!


GIVE AWAY.....just a reminder.....skynd dig at kigge på Emily's side...hun har en Crafty Give Away...du kan nå det endnu!

7 comments:

 1. God ide med de der madpakke poser :-)

  ReplyDelete
 2. Super smarte mad poser du har lavet :):) Nu går min jo i 8. klasse og vil sjældent have noget med. Men de æbler og pærer hun slæber med i poser, kunne godt gå i de der... og det ER da meget sundere for miljøet :)

  ReplyDelete
 3. Ang. bærestykket til din lille trøje, skal du lige have fat i tegningen af modellen, der står hvor langt bærestykket skal være i de forskellige str. :-)

  ReplyDelete
 4. Skiseme da en god ide med de der madpakkeposer...jeg har også en masse voksdugrester liggende, så det ku være jeg skulle gå i gang med det...

  ReplyDelete
 5. Smarte madpakkeposer!!
  :-) Britt

  ReplyDelete
 6. Så smart:-)

  Det ligger en gave til deg i bloggen min.

  ReplyDelete
 7. Har selv gang i min anden Mini og i anden omgang har jeg været nødt til at re-justere, men kan se at hvis man ikke har målene er man lige vidt. Kan du ikke måle snuskebassen? En anden ting er at når man strikker dette rib stykke så trækker den sig meget sammen og ser meget lille ud. Har målt min nye MANGE gr. Hell og lykke med det. OG enig med Mariann- tjek lige opskriften en gr.til. Jeg har selv overset et par tidskrævende detaljer i min tid.

  ReplyDelete