Monday, April 12, 2010

"Ammehjerne".........

....ja, det er vel egentlig det jeg har for tiden selvom jeg på ingen måde ammer Anna. Men at komme tilbage til sutteflasker, bleskift og igen være udstyret med øjne i nakken kræver energi af en midaldrende kvinde, som igen er blevet mor!
Så håndarbejde bliver der lavet, men det er alt sammen noget som ikke kræver den store hjerne gymnastik.Da vi tag afsted til Kina smed jeg en masse strømpegarns rester plus hæklenål ned i en taske for jeg tænkte bedstemors firkanter kan jeg vel tænke til at hækle midt i alt spændingen. Jeg fik lavet nogle stykker under Kina opholdet og jeg er fortsat herhjemme. Alt hvad hjernen orker og jeg har bestemt at tæppet....altså når det engang bliver færdigt...så skal det være et sengetæppe til dobbeltsengen...måske lidt smagløst, men charmerende. Og der må ikke indkøbes noget garn til tæppet, det skal hækles i garn fra storlageret!


Og Tusinde TAK TAK for alle de søde kommentarer til mit forrige indlæg.... Anna trives og det gør resten af familien sørme også. Hun er sådan en glad lille pige, der konstant skriger af begejstring....og hvad kan man forlange mere?

10 comments:

 1. Ja det er en anden hverdag i har fået, men hvor er de da dejlige dine to piger.
  Glem alt andet og lev med dine piger, for tiden flyver og pludselig er de store. Nyd det !!!

  ReplyDelete
 2. det bliver et dejligt tæppe. og sikke et vidunderligt billede af dine to prinsesser, igen til lykke med jeres nye liv.
  kh.fra Island
  Frida

  ReplyDelete
 3. Det bliver et skønt sengetæppe,- lige sådan et, som jeg ønsker mig!

  Det er et dejligt billede af de to piger. De har da vist fundet hinanden.

  ReplyDelete
 4. Nyd dem medens I kan, de bliver alt for hurtig store.
  Flot sengetæppe du er i gang med, rigtig god måde at få brugt resterne på.

  ReplyDelete
 5. Uha jeg erindere det konstante søvnundeskyd, korttidshukommelsen går fløjten ved afbrudt søvn. Men søde og charmerende ser de ud, de to døtre. God arbejdslyst med felterne.

  ReplyDelete
 6. Hvor er det dejligt, at det går så gnidningsløst, det må jo ikke være helt let at skifte liv på den måde, som Anna gør. De er meget søde begge 2, og så er det sjovt at se, at Emma lige pludselig er blevet "stor"!
  Jeg tror det bliver et flot sengetæppe, og så vil du altid mindes tiden lige nu!

  ReplyDelete
 7. For den da: To søde piger du har dig der...god vind med oldemorstæppet...

  ReplyDelete
 8. hvor er det en stolt storesøster du har der!!! skønt billede.
  De 4kanter er coole- lidt zykedelisk i den måde de twister sig i firkanten ligesom.

  ReplyDelete
 9. Smukke piger, du har!Det er en gave!!
  Lavendel foreslog, at jeg prøvede at høre dig om hjælp til en opgave, jeg har. ser du, min datter Amanda 16 år skal et år på High School til sommer i USA med STS. Hun har en stor drøm om at komme til LA området, men der har STS ikke nogle familier. Mon du ville forhøre dig omkring i dit netværk?? Amanda er en dygtig, fornuftig, smuk og musik/drama glad pige. Du kan se hende på min blog. Vi ville så gerne, at hendes store ønske kunne gå i opfyldelse.
  Alt er betalt med STS, dog ikke kost (foruden frokost). Forsikringer, skole mv. Desuden skal STS finde en ny familie til hende, hvis hun el. familien ikke kommer overens, så alt er garderet ind.
  Jeg håber meget, at det er ok, jeg spørger.
  Mange kærlige tanker til dig
  Birgitte

  ReplyDelete