Tuesday, August 17, 2010

Fortsættelsen.....

det der med strikkede flag, banner, trekanter.....eller hvad du nu vil kalde det, er faktisk slet ikke så ringe endda.Selvom min billedkvalitet er helt hen i vejret så er banner ranken helt som jeg havde mig tænkt mig.


Hvis du har tænkt dig at gøre lignende forsøg skal du bare have fat i noget bomuldsgarn og prøve dig frem til den kvalitet og tykkelse du helst vil have. Jeg prøvede lige fra pind 3,5 til 4,5, med dobbelt garn og enkelt tråd. Egentlig synes jeg alle typer blev gode....og det er da lidt sjovt at lave dem i forskellige størrelser.

Trekanterne er strikket sidelæns.....start med at slå 3masker op og så skal du ellers bare slå 2 masker op i enden af hver anden pind indtil du når den størrelse du søger. Jeg havde 27masker på pinden før jeg begyndte at lukke 2 masker af på hver anden pind.
Når du har 3 masker tilbage på pinden lukkes de alle af!

Hæft enderne, når du har det ønskede antal af trekanter.....jeg valgte 7....sy dem på en kraftig snor....det blev til noget have snor ala sisal hos mig. Måske du har noget mere spændende i dine gemmer.....måske du vil hækle, sno en pænere snor selv!God fornøjelse.... Har du spørgsmål vedrørende min simple opskrift....så giv mig endelig et pip.

PS...Emma har stået for sammensætningen af trekanterne både farve og størrelses mæssigt....skulle jeg selv have valgt ville jeg ikke lade den bette være der i midten...men sådan er vi jo så forskellige og mine børn må gerne præge mit hjem og den er jo i virkeligheden helt fin som den er!

2 comments:

  1. De er skønne, dine flag...jeg holder på emmas version, det skal ikke altid passe for godt sammen, det hele!

    ReplyDelete
  2. Det er en superfin flagranke!
    Tak for vejledningen, den vil jeg gerne prøve af, når jeg får tid...

    ReplyDelete