Saturday, March 14, 2009

Nåle bog.....

....tænk jeg synes faktisk altid jeg har manglet en nålebog. Da jeg første gang var elev på Skals Håndarbejdsskole var den allerførste broderi opgave at brodere et lille stykke til en nålebog eller eller notesblok......og jeg valgte notesblokken!Under mit andet ophold på skolen og under hele min uddannelse på Skals Håndarbejdsseminarium kunne jeg nyttigt haft brug for en nålebog, men valgte altid at skulle bruge tid på at lede efter mine forskellige størrelse nåle.Nu her præcis 20 år efter jeg er blevet færdig uddannet som håndarbejdslærer tager jeg mig sammen og får syet en nålebog.....hmmmm ikke bare een, men mange!
Da jeg først kom igang blev jeg grebet af en produktions mekanik og fik flere lavet.De kommer i ETSY butikken i løbet af weekenden.....for måske der er andre end jeg, der kunne have gavn af at have sine nåle samlet i en bog.

3 comments:

 1. Ja, for sulen da... en nålebog. Har man først haft sådan een, kan man ikke undvære den!!!

  ReplyDelete
 2. Takk for du har lyst til å følge bloggen min:-)
  Jeg synes du har mye fint på din blogg.
  Disse nåleputene var jo helt suverene. Det er litt det samme med meg. Jeg tok kjole og drakrsøm da jeg var helt ung, men var uten nålepute helt til en av mine sønner sydde en til meg. Den bruker jeg ennå. Tidligere stakk jeg bare nålene rundt omkring på stoffrester og andre ting. :-)

  ReplyDelete
 3. Nå, det er her du gemmer dig ! Jeg undrede mig godt nok over, at slet ikke var noget liv på din gamle blog.
  Dine nålepuder er søde - jeg har selv lavet en del, der ligner - de er gode til værtindegaver eller en lille beskeden fødselsgave til en, som man egentlig ikke er "på gave" med.

  ReplyDelete