Friday, May 29, 2009

Nedbrydning af strømpegarnslageret........

......uha som det går!


En rigtig drengevest i de flotteste blå farver. Mønsteret er fra bogen "Sødt og Blødt" skrevet af Lene Holme Samsøe.
Vesten er en str. 3år og opskriften er fulgt til punkt og prikke. Ingen ændringer. Der gik sølle 85 gram OPAL strømpegarn til den...var lidt skuffet over jeg kunne klare mig med under et 100 grams nøgle. Men så er der jo til noget andet af resten i samme farve.Det er så den første af de tre veste/ slipover som jeg har planer om at strikke til de mindste af mine nevøer ..... altså som julegave har jeg tænkt.


Endnu et par sokker til stakken.

Så alt ialt har jeg nu brugt hele 240gram strømpegarn fra lageret...... og der er mere på pindene.

5 comments:

 1. Sikke en sød vest du har strikket, det er ikke meget garn der blev brugt. God pinse.

  ReplyDelete
 2. Så flink du er å bruke opp garn som du har på lagret! Jeg jobber med det samme. Jeg har innkjøpsforbud nå en stund fremover. (Med mindre jeg finner noe bra på loppis, men jeg kjøper ikke noe nytt nå.) Det er greit å bruke opp det man har. Gøy å se de herlige farge kombinasjonene du har funnet på. Fantastisk!!
  ~Emily xx

  ReplyDelete
 3. Det går jo strygende!! Vesten er godt usædvanlig fin i striber og farver - det er da en af de heldige strømpegarnskollektioner!
  :-) Britt

  ReplyDelete
 4. Losarina's mor og Tina....at gøre lidt for miljø er bedre end slet ikke.....så jeg syr glædeligt videre på mine reusable bags.

  Mariann......så langt er jeg også kommet med migselv.....men jeg synes bare at Design Club's opskrifter plejer at være helt tydelige i deres forskel ved de forskellige størrelser.

  ReplyDelete
 5. Du tar pusten fra mig!! julegaver. du har stålkontroll. Jeg synes jeg er meget god når jeg i sept. tænker på det.. men du har ret.. hvis der er mange i rækken som skal have så er det vel bare at komme igang.

  ReplyDelete