Friday, September 24, 2010

Og må vi så be' om en opdatering.....

...ærgeligt at der altid skal gå så lang tid mellem indlæggende selvom der egentlig altid er den del at skrive om....som f.eks. idag, hvor det er Anna's fødselsdag og hun fylder hele 2 år. Vi har fejret hende fra vi stod op med både sang og pakker. har lige været i parken med hende så hun kunne hygge sig med sine to veninder.....og i aften skal vi igen feste. Det er cool at blive 2år og lige nu tager hun sig lige en god middagslur.For nogle uger siden vandt jeg et par rigtig søde kjoler til Anna hos Heidi. Her kan i se den ene....de er stadig lidt store i det selvom de vist er str. 2 år, men Anna hører slet ikke til de store i hendes aldersklasse...hun er meget petite og typisk Asiatisk i hendes størrelse...men selvfølgelig helt og aldeles perfekt.
Vi bruger nu kjolerne alligevel dels fordi de er så flotte og fordi vejret pludselig er blevet sommerlig og det er derfor skønt kun at have en tynd kjole over sin bodystocking. Tusinde tak Heidi for de smukke kjoler....dem er vi meget glade for her i huset.

7 comments:

 1. Tillykke med Anna. Det lyder til i får en hyggelig fødselsdag.
  Dejligt med lidt opdatering på bloggen og nogle fine billeder :)
  Dorte

  ReplyDelete
 2. Så flot hun er i sin nye kjole! Til lykke med hende! Lavendel

  ReplyDelete
 3. Tillykke med den lille prinsesse - hvor er hun bare fin og sød i den nye kjole ;o)

  ReplyDelete
 4. Tillykke med hende..hvor ser hun bare sød ud og kjolen klæder hende bare rigtig flot.

  ReplyDelete
 5. Tillykke med hende :-) Hun ser ud til at vaere en lille solstraale :-)

  ReplyDelete
 6. Et stort tillykke med Annas 2 års fødselsdag i fredags - ih, hvor er hun altså vidunderlig. Så fin og med et vidunderligt smil der når helt op i øjnene. :)

  Og hvor dejligt at i vandt Heidis 2 smukke kjoler. Det var bestemt ikke dårligt.

  Hav det rigtig godt. :))

  ReplyDelete
 7. Tillykke med den lille prinsesse. Og undskyld,så faldt mit øje lige på din "header". Der står mand og barn - er det ikke to børn, du har?

  ReplyDelete