Wednesday, December 22, 2010

Endelig blev det min tur.....

....min tur til at åbne min julepakke fra den kreative julekalender!

Den har ligget mindst en uge her hos mig og det har fristet mange gange bare lige at skulle smugkigge lidt i pakken, men nej jeg var disciplineret nok til at vente til i dag, hvor pakken skulle åbnes.

Og ihhhh, hvor var der mange spændende ting med i min pakke.

Der var smukke hjemmelavede kort med motiver fra Danmark.....kort som jeg selvfølgelig ikke kan nænne at bruge....det er vist meget bedre at sætte dem i ramme så mange kan få fornøjelse af at kigge på dem.

Tre perle hjerter....lige til køkkenvinduet! Smadder søde....dem kan jeg vel i virkeligheden godt have hængende hele året.... ;-).
Småkager, der smager som min farmor's specier....pigerne kommer hele tiden ud i køkkenet og synes det er lækkert med småkager som dessert efter morgenmaden.
Og til allersidst en lækker kage og konfekt bog med de aller lækreste opskrifter i....jeg har lige lavet dejen til vaniljekagerne!...Jeg har fået den fede gave fra Rikke. Tage lige og kig forbi hendes blog....der er mange morsomme indslag og når du nu er inde på hendes side så kan du også lige tjekke den side hvor hun sælger sjove og spændende ting...lige her.

Stort tak til både Rikke og Karina.

Glædelig Jul til alle.

5 comments:

 1. Åh, hvor det glæder mig, at pakken nåede frem - jeg har været lige så spændt som dig!
  tak for de fine links ;) må i ha en fornøjelig og glædelig jul. mange hilsner fra et hvidt og iskoldt danmark. kh rikke.

  ReplyDelete
 2. Dejlig pakke med dansk islæt fra Rikke...Hav en rigtig god jul og et godt nytår "over there"

  ReplyDelete
 3. fru sommer.....det var en super dejlig gave at få fra dig. småkager forsvandt så hurtigt.....og jeg nyder synet at dine søde julehjerter og kort.
  glædelig jul til dig og dine....

  her har vi bare regnvejr....lige til at klare.

  ReplyDelete
 4. Hyggelig blog, men der har været lidt stille på bloggen på det seneste, så venter med spænding på næste indlæg :)


  Hilsen

  Kasper
  http://sushiikøbenhavn.dk/

  ReplyDelete
 5. Flot kreativ kalender :)


  Malthe
  http://restaurantikøbenhavn.dk/

  ReplyDelete