Wednesday, July 13, 2011

Hvad man kan lave på et par timer.......

..... det startede med, at jeg ville lave mig en mega stor nøgle ring. Een jeg kan spotte med det samme.... jeg er simpelthen så træt af at bruge tid på at skulle lede efter de hus nøgler, når jeg skal hurtigt ud af døren.

Startede med at brodere ordet NØGLE i flere forskellige skrift udgaver! Fik det overført på ubleget lærred med en blyant og gik så ellers igang... har også lige et lag "batting"... det der bruges til quilte!Otte styks... sådan.Skære dem pænt ud og fra hinanden og rode i reste stof kassen og finde strimler.

Sy sy sy.... og voila de skal de bare syes sammen med bag beklædningen....Og nu skal de så bare lige laves færdigt med lidt fyld og lidt ekstra sting!

5 comments:

 1. Det er en superfin idé! - Og dejligt med et indlæg fra din hånd igen ;-)

  KH

  ReplyDelete
 2. Hejsa...you're back! Sikke dog en dejlig ide! de er flotte og rigtig originale(positivt ment, forstås)

  ReplyDelete
 3. Karina.... snup bare ideen, hvis den frister. Ja, og så regner jeg jo ikke med at der kommer til at gå syv måneder igen inden det næste indlæg bliver skrevet.

  KirstenK .... I'm back... you betcha! ja, de nøgle ringe er mere sjældne end så meget andet ;-)

  ReplyDelete
 4. Endelig et indlæg fra dig igen - det har jeg også savnet. Var ved at være helt bange for du var forsvundet "over there". Og fin ny side du har fået.
  Og de der nøgleringe :-)) - det kan da godt være du skriver de er mere sjældne end så meget andet. Men jeg er helt og aldeles solgt. Kunne købe dem alle sammen, samt nogen med navne på.
  Dorte

  ReplyDelete