Wednesday, May 6, 2009

Holde varmen...........

....yep, det er lige hvad vi kan her hos os. Vi har i dag pludselig haft 40 graders varme og det er overhovedet ikke normale omstændigheder. Som regel har vi jævn temperatur hele året rundt sådan omkring 20-25 graders varme. Så hele familien Petersen sidder og puster og sveder ret meget lige nu.Det værste er bare, at der i Santa Barbara; som ligger ca. 20km fra mig, er storbrand. Med de stærke ørkenvinde kan vi både se og mærke røgen her hos os. Det lugter udenfor som et stor lejrbål......blot er det store huse, som brænder af og tusindevis af mennesker er blevet evakueret. Det er ganske forfærdeligt!Sådan har den ellers altif blå himmel set ud i dag.........og jeg kan fortælle, at det er ikke særlig sundt at opholde sig udenfor lige nu med en luft, der ulmer af røg og med aske, der stille falder.Godt nyt er at der er updates i butikken.....og der er blandt anden en sektion der hedder FREE SHIPPING til hvorend du bor i verdenen!

3 comments:

 1. Lyder ikke hyggeligt med storbrand...

  ReplyDelete
 2. huffda, det er sikkert skremmende .Håper det er bedre idag.
  Ellers misunner jeg dere varmen og klimaet. Jeg er den typen som elsker at det er varmt å godt. Flott nett du har sydd.:-)

  ReplyDelete
 3. Fyrre grader? Ikke dårligt... når man lige ser bort fra de uhyggelige brande!!!
  Hvordan kommer jeg i kontakt med dig Malle? Jeg kunne godt tænke mig at spørge om noget mht Californien :) momsen[@]stofanet.dk ... uden []

  ReplyDelete