Wednesday, May 13, 2009

Striber......

...i massevis! Smittet af Britt's initiativ er jeg nu gået igang med at bruge 1000gram af mit strømpegarns lager. Det er stort, det kunne selvfølgelig være større! Det begyndte at vokse efter jeg mødte hende her i cyberspace og blev bekendt med hendes webshop og altid super gode tilbud.Så der er startet med lidt rester....som jeg iøvrigt også har en del af. Resterne kan udnyttes til sokker i de små størrelser. Hurtig strikkende projekter kan jeg li'!Og så er der jo selvfølgelig også et hæklet slumretæppe til een eller anden i familien...nok niecen.

Der hækles firkanter af resterne og en ensfarvet kant i skrappe gule og orange farver.....alt fra storlageret.De er hyggelige at hækle og der er en del efterhånden....mangler bare en kant....men der skal stadig hækles mange endnu.Og så kan jeg jo også bare lige strikke nogle drengeveste til små nevøer i familien....sådan til julegaver! Yep der er ideer nok og der er så sandelig også strømpegarn nok.
Gevinsten for at bruge 1000gram af mit strømpegarn må så afgjort være et Christel Seyfart sjal's kit.

10 comments:

 1. hjemmestrikkede strømper kan man bare ikke få nok af :-) god ide med at bruge resterne til hæklede tæpper (den ide nupper jeg)

  ReplyDelete
 2. Åh ja, ideer er der nok af, det kniber for mit vedkommende mere med tiden...men pyt det var da værre, hvis det var omvendt. Sjovt, nok er jeg også gået i gang med sokker, af garn fra lageret, som er stort (uha da) drømmer om en dag at have det hele brugt, men ved godt at den dag aldrig kommer...

  ReplyDelete
 3. God fornøjelse!
  Tæppet ser rigtig hyggeligt ud og den gule/orange samler det fint.

  Projektet er absolut et Seyfarth kit værdigt som præmie.

  ReplyDelete
 4. Dejligt at surfe rundt og få gode ideer, det er lige hvad jeg har fået her!

  ReplyDelete
 5. Wauw!! Skal da lige love for at du har fået fut under strømpegarns-projektet. Herligt!
  :-) Britt

  ReplyDelete
 6. Har set så.............mange sokker på bloggene, men disse var riktig gøye. Til
  og med de gule var spesielle.
  Teppet ser ut til å bli fint fordi jeg liker fargene. :-)

  ReplyDelete
 7. Uha, hun får mange gode ideer, Britt :-) Og jeg skal da love for, du får noget fra hånden, de er rigtigt fine, de sokker.

  Og så er der vel næppe noget mere hyggeligt end at sidde og hækle firkanter, det bliver rigtig flot med den gule kant :-)

  ReplyDelete
 8. Tak for alle de dejlige kommentarer.......og bliv i bare inspireret af striberne.

  Jeg vil lige sige, jeg har kun strikket de små børnesokker siden jeg blev hooked på ideen fra Britt. Tæppet har været undervejs noget tid....men måske det nu også kan blive færdigt med en sjal som gulerod!

  ReplyDelete
 9. Jeg skal love for du er produktiv. De er bare søde de små sokker og det er nogle fine farver dine oldemorfirkanter har

  ReplyDelete
 10. Jeg holder meget af hjemmestrikkede sokker og kan man nogensinde få for mange :-)

  ReplyDelete