Friday, April 24, 2009

Den blå vest igen......

....endnu et styk Fabian's livstykke. Den har været færdig i noget tid og jeg kan nærmest ikke huske hvad jeg ændrede i forhold til den originale opskrift.Den er strikket af det samme materiale og pindestr. som den første af slagsen. Jeg mener jeg slog 82masker op og har dernæst ellers konstant målt på Emma, hvor langt, der skulle strikkes hen ad vejen. Derudover er der strikket dobbeltperlestrik i bærestykket.Den passer fint og selvom den er lyseblå som jo absolut slet ikke findes i Emma's farveskala for tiden, så har hun alligevel affundet sig med, at den kan være ret cool at have over en lyserød t- shirt!Jeg vil anbefale, at der bliver hæklet rundt i ærmegabet så de ikke bliver for store og flagrende.Ellers så er den allertiders til at strikke både foran en god film eller som bil-strik!

8 comments:

 1. Hvor er både Emma og vest smukke :-)

  ReplyDelete
 2. Emma er en skjønn modell. Jeg synes
  det var lekkert med lyseblå til jeansen og den søte blusen. Full match og en super vest...

  ReplyDelete
 3. Dejlig vest, og en dejlig pige... har faktisk strikket en del veste der ligner den til forveksling...det er faktisk en rigtig god og anvendelig model.

  ReplyDelete
 4. Anne.....tak for dine søde ord!

  Snakkemunn.....Emma er en super skøn model og meget fotogen dog er hun med alderen blevet sværere og sværere at lokke til modelfotografering til min webside. Du har ret, vesten er super til et par jeans...og så selvfølgelig den obligatoriske lyserøde bluse under!

  KirstenK...hun er dejlig min Emma pige og det blev vesten også. Vesten er strikket på samme måde som den gode gamle undertrøje fra lanolingarns-tiden.... så måske Marianne Isager har fået inspiration fra dengang.

  ReplyDelete
 5. Lille Emma du er så køn i blåt, og som altid med et stort smil.
  Kh. Bebiane

  ReplyDelete
 6. Aaaaahh hvor er både vest og pige barn søde

  ReplyDelete
 7. Hvor er vesten bare sød....
  og så efterflg. falder mit blik på klokkestrengene du har hængende bag Emma.... den til højre hænger også i et eksemplar hjemme hos min mor...lidt sjov...

  ReplyDelete