Friday, April 17, 2009

Soooo peacefully.........

.......ja, sådan var det store Stillehav i dag efter tre dage med kraftig blæst, hvor man nærmest troede at gadens træer ville vælte ind over huset.Her er det nabokonen og Emma, der kigger efter skaller.....og åhhh, hvor var det dog det dejligste vejr i dag.Stille og roligt rullede de smukke bølger ind, solen skinnede og varmede dejligt....og der var masser af små skaller, der skulle vendes og drejes...Hurtigt blev skoene våde og bukserne skulle smøges op........Det var dagens høst.....og dermed storvask!


Endnu en stor nålepude er blevet færdigt, men i en mindre udgave end den første....jeg tror personligt de vil være meget smukke til broche beholdningen.

7 comments:

 1. Så herlig det er der på stranden :-) Tror du har overtalt meg, jeg kommer også til å prøve meg på disse nåleputene. De er virkelig fine.
  Ha en fin dag

  ReplyDelete
 2. Åh, jeg fik min smukke nålepude den anden dag, Malle. Du aner ikke hvor glad jeg er for mit køb! Hvor er den sirligt lavet og snart fuld af nåle i alle mulige størrelser! Den vil blive en stor fornøjelse kan jeg allerede fornemme :0))

  Og så går det ikke, at du igen frister med mere skønt til de stikkende nåle ;0))

  ReplyDelete
 3. Snakkemunn......her er virkelig dejligt ved vandet og jeg føler mig ret heldig, at jeg bare bor 300m fra stranden! Kom du bare igang med hæklenål og garn og få lavet dig nogle puder.....de er meget overkommelige at hækle.

  Ulla...glæder mig meget at nålebogen faldt i din smag......mine puder bliver også sat til salg i min etsy butik... ;-)

  ReplyDelete
 4. De er så fine dine nålepuder! Men hvor mange skal du bruge? : )

  ReplyDelete
 5. Pernille....hæ hæ...jamen i virkeligheden skal jeg kun bruge een.....men nu har jeg sat dem begge til salg i min etsy butik.

  ReplyDelete
 6. Hej Malle-
  har givet dig en award- kik lige forbi hos mig.

  ReplyDelete